30 september 2023

ReikiReiki opleiding 1 & 2

Data: 7, 8 en 9 oktober 2011. Aan het eind van deze workshop, stellen we met elkaar een terugkomdag (dagdeel) vast.

Kosten voor dit weekend zijn voor beide inwijdingen samen: € 250

Na het behalen van het certificaat bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan Reiki bijeenkomsten die ik diverse malen per jaar organiseer. Hiervoor vraag ik alleen een kleine vergoeding voor de te maken onkosten.


Plaats: Linschoten (bij Woerden)

De opleiding is inclusief uitgebreide syllabus en certificaat.

We werken in deze workshop vanuit het Tera Mai™-Reiki/Seichem Systeem. De basis hiervan is de Traditionele Reiki van Dr Usuï, zoals je hieronder lezen kunt.
Je hoeft niet ingewijd te zijn in de Traditionele Reiki voor deze hoge energievorm (Tera Mai™systeem). Naast de basis, leer je o.a.werken met de 4 elementen (aarde, water, vuur en lucht), door Kathleen Milner stralen genoemd.

Mocht je willen deelnemen aan deze workshop, meld je dan aan via de link onderaan deze pagina.


Wat is Reiki

Reiki is ca.100 jaar geleden opnieuw door Mikao Usui onder de aandacht gebracht. Mikao Usui heeft ervoor gezorgd dat het systeem, dat hij Reiki noemde, weer bereikbaar werd voor iedereen. Sinds die tijd heeft Reiki zich in verschillende vormen over de wereld verspreid.

"Reiki is wijsheid en waarheid" aldus Hawayo Takata, in een interview. Reiki is een healingmethode die altijd kan worden toegepast, óók in combinatie met andere behandelingen, zowel regulier als alternatief.
Reiki is een Japans woord en betekent 'Universele Energie'. Energie is overal om ons heen en is vrij van dogma's, wereldvisies en religies. Energie is er voor iedereen, ongeacht je afkomst, ras en leeftijd.
Wat ik persoonlijk het fijne vind van het werken met deze helende energie is, dat terwijl je als doorgeefluik dient voor je medemens, tegelijkertijd de helende energie ook bij jou zelf binnenstroomt naar de plaatsen in jou lichaam waar het nodig is.


Wat houdt een Inwijding in

De Reiki Inwijding is één van de wegen naar bewustwording en innerlijke groei. Het is een weg naar je eigen zelfbewustzijn en ontplooiing van je persoonlijkheid. Met de inwijding heb je jezelf een geschenk gegeven dat jou voor altijd zal veranderen op elke denkbare positieve wijze. Het stimuleert je op een natuurlijke manier tot verandering en genezing.
Door inwijdingen in de verschillende graden, word je afgestemd op de helende Reiki energie. De inwijding zelf is Reiki en zonder dit proces, dat rechtstreeks tussen leraar en leerling plaatsvindt, is het systeem van behandelen geen Reiki maar iets anders.
Met de inwijding heb je jezelf een geschenk gegeven dat jou helpt bij jouw veranderingsproces. Reiki stimuleert je op een natuurlijke manier tot verandering en genezing.


De Workshops

Iedereen kan tijdens de workshop leren om met de helende energie te werken. Je hebt hiervoor geen speciale begaafdheden nodig, werken met healingenergie is er voor iedereen.
Reiki heeft drie graden en iedereen begint bij de eerste graad.

.


Reiki 1

Bij de 1e graad worden je energiekanalen geopend en gereinigd door de Reiki-Master, die hiervoor als kanaal dient. Je leert de handposities die je kunt gebruiken om helende energie over te dragen aan mensen, dieren en planten.
Deze Reikigraad (1e graad) is werkzaam op het fysieke en emotionele vlak, het is het begrijpen van je eigen lichaam.


Reiki 2

Met de 2e graad worden je energiekanalen verder afgestemd op de krachtige energie die deze graad met zich meebrengt. Je bent in staat om aanzienlijk meer energie te ontvangen en door te geven dan bij de 1e graad.
Deze Reikigraad stelt je in staat om op afstand een verbinding te maken met het innerlijk van de ander. Je leert hoe je op afstand anderen kunt helpen met deze helende energie.
Deze graad is werkzaam op geestelijk/mentaal en emotioneel vlak en leidt tot een beter waarnemingsvermogen op intuïtief vlak.


Reiki 3

Hier leer je, hoe je anderen kunt onderwijzen en verbinden met De Bron, waar alle energie vandaan komt. Deze graad is een stap verder op je weg in je persoonlijke ontwikkeling.
Het is de graad van spirituele groei en zelfkennis, maar ook van onvoorwaardelijke liefde en invoelingsvermogen. De Reikikracht stroomt vanaf nu ongehinderd door je gehele energiesysteem en je bent in staat om anderen te helpen hun eigen kracht te vergroten.

Met deze graad ben je Reiki Master.Aanmelden

Wanneer je deelneemt aan een van de workshops zul je merken dat Reiki veel voor je kan betekenen. Niet alleen omdat jouw twee handen hulp kunnen bieden aan jezelf en anderen maar ook vanwege je persoonlijke groei. Reiki brengt balans en evenwicht. Het is de energie zelf die de leermogelijkheden in de mens zelf aanzet.

Klik hier om je aan te melden voor de Reiki workshop 1 en 2Heb je interesse in de Masteropleiding (Reiki 3), neem dan contact met mij op, telefonisch of per email.
Duur van de Reiki Master opleiding: ca. 8 tot 9 dagdelen


Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Schroom niet en bel of mail mij dan.

Tel:            0348 417333         

Mobiel        06 28201522      

Email adresinfo@helio-reflex.info


   

 


Disclamer:
Hoewel trance healing, reiki, voetreflex, masage en alternatieve (holistische) geneesmiddelen, zeer effectief zijn bij het bevorderen van uw maximale gezondheid en uw genezing kan versnellen, is het geen vervanging voor de reguliere gezondheidzorg en de door uw arts(en) voorgeschreven medicatie.
De informatie op deze website, via de e-mail en telefoon is niet bedoeld ter vervanging van gekwalificeerd medisch advies, diagnose of behandeling.
Ik ben niet bezig met het geven van medisch advies. Neemt u a.u.b de verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid.