03 december 2023

 

Irma Veen
Irma Veen is geboren in 1949 te Amsterdam. Ze is getrouwd, heeft twee zoons en twee dochters, met hun partners en vijf kleinkinderen  .
Irma woont en werkt in Linschoten, vlakbij woerden, waar zij een sfeervol leslokaal en praktijk ruimte tot haar beschikking heeft.
Over mijzelf.

Ik heb er veel plezier in om te werken met mensen, daar geef ik een groot deel van mijn tijd en mijn leven aan.

Werken met mensen betekent voor mij, de ander op weg helpen in zijn of haar proces, zodat de ander zijn leven weer op de rails krijgt en in harmonie met zichzelf en zijn omgeving kan zijn.
Dit kan zowel in een persoonlijke sessie, als in een van de cursussen plaatsvinden.

In de cursus leer je hoe je op je gevoel en intuïtie kunt vertrouwen, i.p.v. alles te beredeneren. Maar ook hoe je je intuïtie, je bij evoel en je denken als een eenheid kunt laten functioneren. Kijk óók eens bij de cursussen, die je kunt vinden in het uitrol menu.

 

Eén van mijn interesses was en is duiken. Ik heb op latere leeftijd mijn duikbevet in Nederland gehaald samen met mijn twee zoons bij het Dive & Surf Center aan de Maarsseveense Plassen. Na een aantal jaren met veel plezier te hebben gedoken, ben ik helaas door lichamelijk ongemak, op dit moment niet meer in staat om te duiken. 


Mijn interesse gaat ook uit naar een museum, een concert, een bioscoopje of een goed boek op zijn tijd. Maar ook een musical of een dagje sauna staan op mijn lijstje.
Ook andere culturen en geloofsovertuigingen hebben mijn aandacht, vandaar dat ik ook zo genoten heb van de verre reizen die mijn man en ik samen gemaakt hebben

Ik geniet van het contact met mijn kinderen, hun partners en van mijn kleinkinderen. Bij de gedachte aan hun, voel ik een diepe dankbaarheid voor zoveel rijkdom in mijn leven.

Graag wil ik op deze plaats een aantal lieve vrienden bedanken voor hun inzichten die zij mij in de loop van mijn leven gegeven hebben. Zij waren er voor mij door dik en dun.
Maar zeker niet op de laatste plaats, wil ik ook mijn partner, mijn twee lieve meiden en mijn beide jongens bedanken voor hun steun, hun liefde en toewijding, die het mij mogelijk hebben gemaakt om dit werk te kunnen doen.

 

Tot slot:

op 30 januari 2008 was ik op uitnodiging van het radioprogramma 'Zin of Onzin' (nu StarDust geheten), live te horen op de zender van Radio Alphen Stad FM.
 

   

 


Disclamer:
Hoewel trance healing, reiki, voetreflex, masage en alternatieve (holistische) geneesmiddelen, zeer effectief zijn bij het bevorderen van uw maximale gezondheid en uw genezing kan versnellen, is het geen vervanging voor de reguliere gezondheidzorg en de door uw arts(en) voorgeschreven medicatie.
De informatie op deze website, via de e-mail en telefoon is niet bedoeld ter vervanging van gekwalificeerd medisch advies, diagnose of behandeling.
Ik ben niet bezig met het geven van medisch advies. Neemt u a.u.b de verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid.