30 september 2023

 

 

   Intuïtieve Training en 0ntwikkeling

 

                                    Level 2


 


Duur:   4 zaterdagen, verdeeld over ca 4 maanden. 

 

Data:   12 oktober, 9 november, 7 december 2013 en 18 januari 


Mocht er een dag zijn dat je niet kunt,  maar je wilt wel deelnemen, neem dan gerust per mail of telefonisch contact met mij op om samen tot een oplossing te komen.     

          
Tijd:   10.15 uur tot 16.30 uur, uitloop is mogelijk.
Vanaf 10.15 uur staat de koffie en thee staan klaar 

Locatie:  Linschoten (vlakbij Woerden)

Kosten:   € 210

 

Inclusief:   syllabus en een gelamineerde poster, A4 formaat.

Op deze kaart staan alle 10 handmudra's die gebruikt zijn tijdens cursus Level 1 en 2. Tevens vindt je op deze kaart de betekenis van deze handmudra's en wat deze in je dagelijkse leven voor je kunnen betekenen.

 

 

Routebeschrijving en gegevens openbaar vervoer volgen bij aanmelding voor zover dit nodig is. 


Aanmelden voor deze cursus kun je via de link onderaan deze pagina.

Zie hieronder wat deze cursus voor je kan betekenen. 

 

 

Meer de diepte in

De eerste stappen op het intuïtieve / helderziende pad zijn gezet. Je bent door het volgen van de Cursus Intuïtieve Training (level 1) of een andere vorm van intuïtieve ontwikkeling, je meer bewust geworden van je intuïtieve vermogens engenschapen en je spirituele kern.

Doelstelling van de beginners cursus was

Een beter inzicht krijgen in jezelf.
Situaties sneller kunnen beoordelen en gebeurtenissen eerder kunnen inschatten en waarnemen, waardoor je in staat bent om eerder je grenzen te kunnen stellen.
Bewust worden van je eigen intuïtie.
Meer kunnen vertrouwen op je intuïtie en deze durven volgen.
Bewust worden van je eigen energie.
Anders, meer doeltreffend omgaan met je eigen en andermans energie.
Meer rust en evenwicht in je leven.  

 

In de Cursus Intuïtieve Training 1 heb je door de praktische oefeningen en de geleide meditaties je intuïtieve en helderziende vermogens leren kennen en ontwikkeld. Je hebt in deze cursus een begin gemaakt om de informatiestroom die je intuïtief ontvangt te kanaliseren. Tevens heb je een begin gemaakt met communiceren met de spirituele wereld en heb je geleerd om je af te stemmen op de energie van de ander. Het werken met kleuren was het middel en het doel om informatie te verkrijgen. De materialen die daarbij gebruikt zijn, zijn o.a. linten, kaarten en symbolen.


En nu verder

Waarschijnlijk wil je nu verder op je spirituele pad, wil je meer inzicht en wil je je vermogen tot innerlijk waarnemen verder vergroten. Misschien wil je in de toekomst een (Aura) Reading kunnen geven aan anderen. 

 

Om dit verder te kunnen ontwikkelen is het van belang om je intuïtie, je helderziende vermogen verder te trainen, zodat je beter in staat bent om je nog subtieler af te stemmen op degene die met je werken vanuit de spirituele wereld en om beter te kunnen communiceren van jouw ziel naar het innerlijk (ziel) van de ander.


Hiervoor worden verschillende mogelijkheden aangereikt,door middel van praktische oefeningen zoals werken met een naam of telefoonnummer, water- of bloemlezen. Ook voorwerpen zoals sieraden of foto’s kunnen hierbij aan bod komen. Je maakt je dit eigen in de Cursus Intuïtieve Training 2, waarin naast praktische oefeningen ook weer gewerkt wordt met geleide meditaties.


Door meditatie kom je in contact met je eigen energie, het helpt je verder om bewuster en flexibeler in het leven te staan. Je zult nog meer ontdekken hoe het contact met je eigen vermogen ervoor zorgt dat je ontdekt wat goed voor je is en hoe je op het juiste moment de juiste beslissing kunt nemen en de juiste keuze kunt maken.


Intuïtieve Training en Ontwikkeling 2

In de Cursus Intuïtieve Training 2 leer je om sneller verbanden te leggen tussen de verschillende facetten van het leven, voor jezelf en de ander (Reading), hierdoor kun je bewustere keuzes maken. Belangrijk daarbij is dat je, gebaseerd op je eigen behoeften en talenten, in je eigen tempo aan de slag gaat. Tijdens de cursus ontdek je de wijze die het beste bij je past.


Ondanks dat er gewerkt wordt in een groep zul je veel individuele ondersteuning krijgen die je helpt om meer inzicht en vertrouwen te krijgen in je eigen kwaliteiten. Hierdoor zal je zelfvertrouwen toenemen.


In dit deel van de cursus Intuïtieve Training (level 2), leer je om je helderziende vermogens te gebruiken en leer je een goede interactie op zielsniveau tussen jezelf en de ander (cliënt) neer te zetten. Maar ook om een goede interactie met de spirit op te bouwen.


Je wordt je steeds bewuster van de manier waarop je informatie krijgt. Bij de een gebeurt dat via beelden en plaatjes, de ander door helder te voelen en weer een ander neemt waar via helder horen waar. Meestal is het zo dat je meerdere vermogens tot je beschikking hebt. Welke vermogens bij jou horen kun je ontdekken en nog verder ontwikkelen in dit level van de Cursus Intuïtieve Training en Ontwikkeling. Met de mogelijkheid om na het volgen van dit level, door te stromen naar het hoogste level.


In dit deel van de cursus Intuïtieve Training (level 2), leer je om je helderziende vermogens verder te gebruiken en leer je een goede interactie op zielsniveau tussen jezelf en de ander (cliënt) neer te zetten. Ook leer je op dit niveau, om een goede interactie met de spirit op te bouwen.

Je wordt je steeds bewuster van de manier waarop je informatie krijgt. Bij de een gebeurt dat via beelden en plaatjes, de ander door helder te voelen en weer een ander neemt waar via helder horen. Meestal is het zo dat je meerdere vermogens tot je beschikking hebt. 

 

Welke vermogens bij jou horen heb je kunnen ontdekken in level 1, maar je wilt meer, je wilt verder

 

 

Dat kan! 

Op dit niveau ga je nog dieper in op de materie van waarnemen, leer je begrijpen hoe het werkt.  Je leert hoe je juister kunt waarnemen. Maar ook hoe je op de juiste wijze contact kunt maken met de spirituele wereld en hoe je ze verstaan en begrijpen kunt.

Op dit niveua ga je verder op jow intuïtieve / helderziende pad. Met de mogelijkheid om, na het volgen van dit deel van de cursus Intuïtieve Training, door te stromen naar het hoogste level, waardoor jt in staat bent om een goede reading (consult) neer te kunnen zetten.

 


Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de cursus

 

Heb je na het lezen van het voorgaande nog vragen of wil je meer informatie? 

Schroom niet en bel of mail mij dan. 


Telefoon:  034 8417333

 

Mobiel:     06 28 201522

   

 


Disclamer:
Hoewel trance healing, reiki, voetreflex, masage en alternatieve (holistische) geneesmiddelen, zeer effectief zijn bij het bevorderen van uw maximale gezondheid en uw genezing kan versnellen, is het geen vervanging voor de reguliere gezondheidzorg en de door uw arts(en) voorgeschreven medicatie.
De informatie op deze website, via de e-mail en telefoon is niet bedoeld ter vervanging van gekwalificeerd medisch advies, diagnose of behandeling.
Ik ben niet bezig met het geven van medisch advies. Neemt u a.u.b de verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid.