30 september 2023

Intuïtieve Training en Ontwikkeling

Level 1

Duur:    4 zaterdagen, verdeeld over 4 maanden.

Data:    1 oktober, 29 oktober, 26 november 2011 en 7 januari 2012.

Mocht er een dag zijn dat je niet kunt, maar je wilt wel deelnemen aan deze cursus, neem dan gerust per mail of telefonisch contact met mij op, om samen tot een oplossing te komen. 


Tijd:    10.30 uur tot 17.00 uur, uitloop is mogelijk.

Koffie en thee staan klaar vanaf 10.00 uur


Kosten:    € 205

 

Inclusief:    syllabus en meditatie CD. 

Op deze CD staan meditatieve oefeningen die jou helpen om je eigen grenzen aan te geven en om op een neutrale wijze om te kunnen gaan met storende invloeden (energieën) van buitenaf.

Locatie:    Linschoten (vlakbij Woerden)

Routebeschrijving en gegevens openbaar vervoer volgen bij aanmelding voor zover dit niet bekend is.

Zie hierna wat deze cursus voor jou kan betekenen.
Aanmelden voor deze cursus kun je via de link onderaan deze pagina.


Hoe werkt Intuïtie

Om jezelf en de wereld waar te kunnen nemen is ieder van ons uitgerust met zintuigen, zoals de ogen, oren en de tast. Hiernaast beschikt de mens tevens over een ander, nog veel verfijnder systeem waarmee hij/zij waarneemt: het terrein van de intuïtie. Iedereen heeft intuïtie en maakt hier gebruik van, alleen is niet iedereen zich hiervan bewust.

Kijk hiervoor eens naar de onderstaande voorbeelden. Denk hierbij eens aan de momenten waarop je iets waarnam of gewoonweg wist, zonder dat je kon verklaren hoe je aan die informatie kwam.

Of de telefoon gaat en meteen weet je wie jou probeert te bereiken.

Je bent zonder reden bezorgd om iemand en als je contact opneemt blijkt je bezorgdheid terecht te zijn.

Je krijgt een zeer aantrekkelijk aanbod, maar een sterk gevoel in je zegt dat je hier niet op in moet gaan. Later blijkt dat deze beslissing je voor grote problemen heeft behoed.

Of je komt een kamer binnen waar kort tevoren ruzie heeft plaatsgevonden. Ondanks dat iedereen weer poeslief en aardig doet tegen elkaar, krijg je bij binnenkomst meteen een onbehagelijk gevoel, omdat je de spanning nog in de lucht voelt hangen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe ieder van ons iedere dag (vaak onbewust) allerlei indrukken opdoet en hierdoor beïnvloed wordt.

Hoe bewuster je je hiervan wordt, hoe meer je zelf meester wordt over je eigen leven.
Als je daarnaast je intuïtie verder ontwikkeld en gericht gaat gebruiken, verfijn je je waarnemingsysteem en kun je spreken over intuïtief weten, voelen en zien.
Het gaat erom dat je leert luisteren en handelen naar de informatie die vanuit de ziel, je eigen innerlijk naar boven komt.
Door je intuïtie verder te ontwikkelen kom je meer en meer in contact met wie jij werkelijk bent, je komt in contact met je spirituele kern.


De Cursus Intuïtieve Training en Ontwikkeling 1

Het doel van de Cursus Intuïtieve Training is, om je in een dieper contact te brengen met je eigen intuïtieve vermogens en jouw spirituele kern. Hierdoor zul je steeds meer in staat zijn om je eigen leven vorm te geven in overeenstemming met jouw behoeften en talenten.

In de cursus staat het bewust worden van je eigen intuïtieve (helderziende) vermogens en vervolgens het verder ontwikkelen en gericht gebruiken van deze intuïtieve vermogens dan ook centraal. Daarnaast is het van belang dat je leert praktisch om te gaan met (je eigen) energie.

Naast geleide meditaties wordt gewerkt met praktische oefeningen, waarin allerlei aspecten van het intuïtief (helderziende) waarnemen aan bod zullen komen. De cursus is vooral praktisch en concreet en het geleerde is dan ook meteen toepasbaar in het dagelijks leven. Ondanks dat er gewerkt wordt in een groep, is er veel aandacht voor individuele vragen en begeleiding.

Onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen zijn bijvoorbeeld:
het contact met de aarde (gronden),
in je eigen energie blijven (centreren),
je eigen energiehuishouding beheren (aura),
om kunnen gaan met storende invloeden /energie uit je omgeving,eigen ruimte en grenzen
werken met oordelen en vooroordelen (neutraliteit)
en werken we met kleuren en materialen tijdens de intuïtieve waarnemingen.


Voor wie

Wil je je intuïtieve vermogens leren kennen en ontwikkelen?
Ben je nieuwsgierig waar je nog meer toe in staat bent?
Wil je bewuster in het leven komen te staan?
Wil je meer meester worden over je eigen leven?
Wil je de kwaliteit van je leven verhogen?
Wil je spiritueel groeien?
Dan ben je van harte welkom!

Het maakt niet uit of je meer of minder bekend bent met je eigen intuïtieve en helderziende vermogens. Ieder krijgt de kans zich te ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau.


Aanmelden.

Klik hier om je aan te melden voor de cursusHeb je nog vragen of wil je meer informatie?
Schroom niet, bel of mail mij dan.

 

Mobiel: 06 28201522

   

 


Disclamer:
Hoewel trance healing, reiki, voetreflex, masage en alternatieve (holistische) geneesmiddelen, zeer effectief zijn bij het bevorderen van uw maximale gezondheid en uw genezing kan versnellen, is het geen vervanging voor de reguliere gezondheidzorg en de door uw arts(en) voorgeschreven medicatie.
De informatie op deze website, via de e-mail en telefoon is niet bedoeld ter vervanging van gekwalificeerd medisch advies, diagnose of behandeling.
Ik ben niet bezig met het geven van medisch advies. Neemt u a.u.b de verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid.