03 december 2023

                                                            Intuïtieve Training en Ontwikkeling

 

Level 3 (gevorderden)4 zaterdagochtenden, verdeeld over 4 maanden.

 

Data:   5 oktober, 2 november, 14 december 2013 en 

           11 januari 2014 

Tijd:   10.15 uur tot ca 13.15 uur, uitloop mogelijk.
          Koffie en thee staan klaar vanaf 10.00 uur.

Kosten:   € 90,00 per blok van 4 zaterdagochtenden.


Locatie:  Linschoten (bij Woerden)

Routebeschrijving en gegevens openbaar vervoer volgen bij aanmelding voor zover dit nodig is. 

Zie hierna wat deze cursus op jouw spirituele reis voor jou kan betekenen.


Aanmelden voor deze cursus kun je via de link onderaan deze pagina.

 

 

Hoe nu verder?

In deze cursus wil ik de vaardigheden die je je eigen hebt gemaakt in de Cursus Intuïtieve Training en Ontwikkeling, level 1 en 2, verder uitdiepen. Tevens dient deze cursus om je intuïtieve en helderziende vemogens te stabiliseren en verder te verdiepen.

Tijdens de beide voorgaande levels heb je gewerkt met bloemen, kaarten, visualisaties, linten, namen, de aura (energielichaam), voorwerpen en nog veel meer. Maar ook meditaties waren een belangrijk onderdeel van de beide cursussen. 

 

In de Cursus Intuïtieve Training, level 2, heb je met de techniek van het Readen kennis gemaakt. Waardoor je in staat bent om een ander op een breder energieniveau intuïtief (helderziend) waar te nemen, ook Readen genoemd. 

 

In deze Cursus Intuïtieve Training, level 3, wil ik, met datgene wat je je eigen hebt gemaakt, werken aan het verdiepen en stabiliseren van jouw intuitieve (helderziende)vermogens en zo dat je in staat bent om op goed niveau een Reading te kunnen geven.

 

Dit alles wordt je aangereikt door meditatie en de hiervoor genoemde oefeningen, ook nieuwe oefeningen komen hierbij aan bod. Dit houdt in dat je gebruik maakt van materialen zoals bijvoorbeeld een kaart, een voorwerp of een foto, maar ook oefeningen door middel van een visualisatie of het waarnemen van de ander zijn aura. Het waarnemen van de aura en het gebruiken van bijvoorbeeld een voorwerp van de ander, zijn middelen die dienen als inductor om de ander op energieniveauen intuïtief te kunnen waarnemen.


Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de totale persoon, de situatie of het probleem waarmee de ander bij jou komt. In oefensituaties leer je (als Reader) om naar het gehele patroon van het probleem te kijken. Je leert waar te nemen waardoor het probleem voor de ander (Ready genoemd) heeft kunnen ontstaan. Je leert de mogelijkheden waar te nemen (te zien) die de Ready heeft om zijn/haar probleem te kunnen veranderen en/of op te lossen.

Je bent in staat om het probleem, de situatie helder te zien, te voelen en/of te horen. Hierdoor krigt de Ready zicht op zijn situatie/probleem. Hoe deze heeft kunnen ontstaan, maar ook hoe hij/zij zelf kan bijdragen in het oplossen van zijn eigen situatie/probleem.

 
Door je intuïtie verder te ontwikkelen. ben je (steeds) beter in staat om doeltreffender om te gaan met jezelf en anderen, hierdoor ervaar je steeds meer rust en evenwicht in je leven
.

 

 Dit alles d.m.v. samenwerking en inspiratie met de Lichtwereld


 

 

Intuïtieve Training Level 3

Dit gedeelte van de opleiding Intuïtieve Training is bedoeld als een doorlopende groep, waar je onder begeleiding in een les situatie, je vaardigheden verder kunt ontwikkelen, trainen en stabiliseren. 


In de loop van de hierop volgende blokken, kun je je steeds verder verdiepen in datgene wat je geleerd hebt. Het zal je steeds duidelijkere worden, welke krachten en energieën je leven beïnvloeden en hoe je hier op een natuurlijke wijze mee om kunt gaan.


In de loop van de blokken, gaan we steeds dieper in op datgene wat je geleerd hebt. Het zal je steeds duidelijkere worden, welke krachten en energieën je leven beïnvloeden en hoe je hier op een natuurlijke wijze mee om kunt gaan.


Je schrijft je in per blok van 4 zaterochtenden, bij elk blok van 4 dagdelen heb je de keuzemogelijkheid om te beslissen of je verder wilt g

aan met je persoonlijke ontwikkeling.

In dit gedeelte van de opleiding heb je de mogelijkheid om met elk blok, dat je verder gaat, jezelf steeds beter te leren kennen en verder te verdiepen. Je zult merken dat je steeds beter op je intuïtie leert vertrouwen, i.p.v. alles te beredeneren. 

Je zult steeds duidelijker kunnen waarnemen dat intuitie, het helder kunnen zien, van waar het werkelijk om gaat......, nooit via je denken gaat. Intuïtieve ontwikkeling is een proces dat nooit ophoudt.


In de loop van de volgende blokken gaan we steeds dieper in op datgene wat je geleerd hebt in de Cursus Intuïtieve Training 1 en 2 en de daarop volgende blokken. Deze (doorlopende) blokken van 4 zaterdagochtenden, waar ieder op zijn niveau in kan stappen, worden twee maal per jaar gehouden. Persoonlijke aandacht is daarbij aanwezig.

                             

Ben je geïnteresseerd, heb je nog vragen of wil je meer informatie? 

Schroom niet, bel of mail mij dan ! 

 

 

Aanmelden


Klik hier om je aan te melden voor de cursus

 

Tel:            0348 417333         

Mobiel        06 28201522      

Email adresinfo@helio-reflex.info

   

 


Disclamer:
Hoewel trance healing, reiki, voetreflex, masage en alternatieve (holistische) geneesmiddelen, zeer effectief zijn bij het bevorderen van uw maximale gezondheid en uw genezing kan versnellen, is het geen vervanging voor de reguliere gezondheidzorg en de door uw arts(en) voorgeschreven medicatie.
De informatie op deze website, via de e-mail en telefoon is niet bedoeld ter vervanging van gekwalificeerd medisch advies, diagnose of behandeling.
Ik ben niet bezig met het geven van medisch advies. Neemt u a.u.b de verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid.